Bine ai venit pe JAKI.RO, aboneaza-te sa afli ultimele noutati si promotiile noi

Coșul meu

0 produse
TBI

Categorii

Găseşte produse după

Biciclete hidraulice

Daca iubesti aventura si visezi la excursii pe munti, departe de agitatia orasului, atunci bicicleta mountain bike este ceea ce ti se potriveste. 

Bicicletele MTB au fost create pentru cei care sunt in cautarea traseelor off-road, dar isi doresc un grad mai ridicat de confort. Gama larga de biciclete MTB de agrement, cu diferite variante de cadru, accesorii si dimensiunil ale rotii. Linia de MTB-uri de agrement cuprinde dimensiuni de roti consacrate: 24-29 inch.  

Franele pe disc pentru biciclete hidraulice au cateva avantaje fata de franele conventionale. Cel mai important avantaj al acestora este puterea mare de franare indiferent de conditiile meteorologice.   

Modelele sunt concepute pentru a asigura confort, stabilitate dar si siguranta sporita. Echiparea entry-level le recomanda pentru o utilizare in scop recreational, respectiv poteci de padure, macadam sau parcuri.   

Inainte de achizitionare alegeti marimea de cadru care vi se potriveste. Va recomandam sa folositi echipamente de protectie adecvate pentru astfel de plimbari.  

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»